Tudástár

A tanfolyam egy elméleti oktatással kezdődik, a helyszín: A HFFA előadóterme Budapest XIII. kerület Dagály u. 11. – bejárat a Jakab József utcai telephely felől a porta melletti lépcsőházban a 2. emeletre (Bővebb információ a könnyebb odataláláshoz: http://up-sikloernyo.info/images/hffa.pdf ).

A gyakorlatok, a repülés, a széliránytól függően, szombat vasárnap reggel 9-órától 13-óráig tartanak, a Buda környéki hegyekben: Máriahalom, Epöl, Hármashatár-hegy,Mókus-hegy, Gete, Mária-csúcs, Kétágú-hegy, Sár-hegy. A gyakorlati foglalkozásokat elméleti oktatásokkal fejezzük be. A tanfolyamosok megtanulják az ernyőkezelést.

Elsajátítják a vészhelyzetek hárítását, a helyes cselekvési sorrendet. Az alapok után, a tartós repülési szituációkat gyakorolják, lejtőszelezést, termikelést, csőrlést,. A tanfolyam sikeres elvégzői elméleti, és gyakorlati vizsgát tehetnek. Ez „A”, „B”, Tandem, kategóriás hazai és ParaPro 3, 4, Tandem, nemzetközi pilótajogosítást jelent.

Intenzív tanfolyamot is indítunk. Tíz napig tart, minden nap 8-19óráig, egyébként mindenben megegyezik a „Alap2” tanfolyammal.

A tanfolyamosok az egyesületünk rendes tagjai. Továbbképzést, „C” vizsgatanfolyamot, együttrepüléseket, edzőtáborokat, versenyeken való részvételeket szervezünk. 5 résztvevőt meghaladó csoportoknak, baráti társaságoknak, külön tanfolyamot indítunk.

A kezdési időpontokat és a tanfolyamok időtartamát a csoportok igényeihez igazítjuk.
Szervezési díj 5000Ft/fő.( befizetett Alap3. után) Ót beszervezett után a hatodik ingyen vehet részt a tanfolyamon. (egyéb kedvezménnyel nem vonható össze)

Mobil: 06-20-777-6839 E-mail: pbg@freemail.hu, www.2se.hu, www.up-sikloernyo.info

https://www.facebook.com/pages/2SE-Siklóernyős-Klub

Gombóc (Dr Pálfi Béla Gábor)

 

UP Hungary Siklóernyõs Tanfolyamok